Pondělí, 31. 3. 2025
| Polévka | Polévka s krupicí a vejcem |
| Menu 1 | Bramborový guláš s uzeninou, chléb |
| Menu 2 | Lososové rizoto, parmezán |
| Zákusek/Nápoj | Mléko, ovocná šťáva, voda |
ŠKOLNÍ VZDĚLÁVÁCÍ PROGRAM: ŠKOLA 21. STOLETÍ – TRADIČNĚ I NOVĚ
| Polévka | Polévka s krupicí a vejcem |
| Menu 1 | Bramborový guláš s uzeninou, chléb |
| Menu 2 | Lososové rizoto, parmezán |
| Zákusek/Nápoj | Mléko, ovocná šťáva, voda |
| Polévka | Bramborová polévka s houbami |
| Menu 1 | Boloňské špagety, sypané sýrem |
| Menu 2 | Vaječná omeleta se sýrem, vařené brambory, zeleninová obloha (bezmasé) |
| Zákusek/Nápoj | Ovoce, ovocná šťáva, voda |
| Polévka | Ovarová polévka s kroupami |
| Menu 1 | Čočka na kyselo, vařené vejce, kyselá okurka (bezmasé) |
| Menu 2 | Kuřecí nudličky po čínsku, rýžové těstoviny vřetena |
| Zákusek/Nápoj | Ovoce, ovocná šťáva, voda |
| Polévka | Květáková polévka |
| Menu 1 | Palačinky s jahodovou marmeládou |
| Menu 2 | Sekaná pečeně, vařené brambory |
| Zákusek/Nápoj | Zeleninový salát, kakao, ovocná šťáva, voda |
| Polévka | Zeleninová polévka s cizrnou |
| Menu 1 | Znojemská vepřová pečeně, rýže |
| Menu 2 | Salát Caesar s kuřecím masem, domácí ančovičkový dip, parmezán, krutonky |
| Zákusek/Nápoj | Ovoce, ovocná šťáva, voda |
Hlavní kuchařka: Kozáková Monika
Vedoucí ŠJ: Drobná Lenka
1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6 Sójové boby a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8 Skořápkové plody a výrobky z nich
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšší koncentraci)
13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich